Griezmann bewijst PSV een geweldige dienst

di 1/11/2016
Vanuit Eindhoven mag er gerust een bloemetje worden gestuurd naar de woning van Antoine Griezmann in Madrid. Atlético Madrid leek vanavond namelijk punten te verspelen tegen FC Rostov, waardoor de Russen over PSV heen zouden wippen in Groep D. De Fransman scoorde in extremis echter de 2-1 en daardoor staan de Eindhovenaren nog derde in de groep en blijven de Spanjaarden koploper.

102159Griezmann wordt door alles en iedereen die iets met Atlético Madrid heeft al jaren in de harten gesloten en heeft vanavond weer een geweldige optreden op de mat gelegd. Met een rake omhaal kreeg hij de fans na een halfuur namelijk al op de banken en in de slotfase van de tweede helft nam de Fransman ook de beslissende 2-1 voor zijn rekening. Hij maakte daarmee de gelijkmaker van Serder Azmoun, die in de eerste helft een minuut na de openingstreffer viel, ongedaan.

Niet alleen voor PSV, dat door het verlies van Rostov derde blijft, is de overwinning goed nieuws. Uiteraard vaart ook Atlético wel bij de drie punten. Met nog twee speelronden te gaan staat de club met twaalf punten uit vier duels namelijk keurig bovenaan in de poule.